Látogató?Kutatás!

Beszélgessünk minél többet a látogatókutatásokról és ismerjük meg a látogatóinkat! A most induló sorozat alkalmaira olyan érdeklődőket várok, akik szívesen megismerkednének a látogatókutatások alapjaival és beszélgetnének is a témáról.

A 2021. május 4-től hetente megrendezésre kerülő 4 alkalmas sorozat keretében egy 30-40 perces témaindító előadás után együtt beszélgetünk az eddigi tapasztalatokról, hiányokról és kérdésekről.

A beszélgetésekkel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy megértsük miért fontos méréseket, kutatásokat készíteni, ezek hogyan tudják a látogatók számára is vonzó kínálat kialakítását segíteni.

Mit kell tudni egy látogatókutatás megkezdése előtt? Milyen kérdésekre kaphatunk választ? A látogatókutatás csak a nagy projektek, intézmények kiváltsága? Házon belül végezhető ilyen kutatás? Miért mindenkinek a kérdőív ugrik be elsőnek, mint kutatási eszköz és egyáltalán mikor kell kérdőívezni?

Ezekre a kérdésekre is megkeressük a választ és közben igyekszünk közelebb kerülni ahhoz a gondolathoz, hogy a látogatónak készítjük a programunkat, eseményünket, kiállításunkat.

1 alkalom várhatóan 1-1,5 óra hosszúságú lesz.

Az előadást tartja és a beszélgetéseket vezeti: Mácsai Ágnes kulturális tanácsadó.

A beszélgetéseken való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, maximum létszám 15 fő.

A regisztráció itt lehetséges: Látogató?Kutatás! regisztráció

Alkalmak:

1. Miért készítsünk látogatókutatást?

2021. május 4. – 14 óra

2. A látogatókutatás lépései

2021. május 11. – 14 óra

3. A látogatókutatás eszközei

2021. május 18. – 14 óra

4. Látogatókutatások a nagyvilágból

2021. május 25. – 14 óra

Minden érdeklődőt várok a beszélgetésekre!

, , ,