Kérdőíves 1×1

Kérdőívet írni mindenki tud! Csak az nem mindegy, hogy milyet. Egyszerű dolognak tűnik kérdéseket és válaszokat egymás után írni és aztán megnézni a kapott eredményeket. Azért a kérdőívszerkesztés ennél sokkal több mindenről szól. Ahhoz, hogy értelme is legyen a kérdőívünknek érdemes ismerni bizonyos alapelveket, hogy ne csak értelmetlen kérdések sorát állítsuk össze.

A mostani 90 perces webináriumon megnézzük, hogy hogyan alkossuk meg az értékelésünk kiinduló kérdését és hogyan kapjuk meg az ehhez szükséges adatokat egy kérdőív segítségével. Megbeszéljük a különböző adatfelvételi módszerek előnyeit és hátrányait és gyakorlati példák segítségével megtanulunk azonosítani kérdőívekben előforduló jellegzetes hibákat is.

Ki tartja a webináriumot?
Mácsai Ágnes vagyok, közgazdász és kulturális menedzser végzettséggel rendelkezem. Értékelések és látogatókutatások készítésével foglalkozom, amely munkáknál én is gyakran szerkesztek kérdőíveket. Sok éve gyűjtöm a kulturális területtel kapcsolatos kérdőíveket, ez a gyűjtés volt az, ami a webinárium megtartásához a kiinduló ötletet adta.

Kinek ajánlott a részvétel?
Az újaknak, akik még csak most ismerkednek a kérdőívkészítés rejtelmeivel és azoknak, akik már rendelkeznek némi gyakorlattal, de bizonytalanok bizonyos alapkérdésekben.

Időpont: 2022. január 20. 14:00-15:30

Helyszín: online

Ár: Bruttó 8000 Ft

A regisztráció a következő űrlapon lehetséges: Kulturális értékelés – Kérdőíves 1×1, regisztráció

Jelentkezési határidő: 2022. január 17.

, , ,