Kérdőíves 1X1 webinárium

Kérdőívet írni mindenki tud! Csak az nem mindegy, hogy milyet. Egyszerű dolognak tűnik kérdéseket és válaszokat egymás után írni és aztán megnézni a kapott eredményeket. Azért a kérdőívszerkesztés ennél sokkal több dologról szól. Ahhoz, hogy értelme is legyen a kérdőívünknek, érdemes ismerni bizonyos alapelveket, hogy ne egyszerűen csak véletlenszerű kérdések sorát állítsuk össze.

A 90 perces webináriumon megnézzük, hogy hogyan alkossuk meg az értékelésünk kiinduló kérdését és hogyan kapjuk meg az ehhez szükséges adatokat egy kérdőív segítségével. Megbeszéljük a különböző adatfelvételi módszerek előnyeit és hátrányait és gyakorlati példák segítségével megtanulunk azonosítani kérdőívekben előforduló jellegzetes hibákat is.

Workshops

Kinek ajánlott a részvétel?

Az újaknak, akik még csak most ismerkednek a kérdőívkészítés rejtelmeivel és azoknak, akik már rendelkeznek némi gyakorlattal, de bizonytalanok bizonyos alapkérdésekben.

Időpont: egyeztetés alapján, minimum 3 fővel indul a kurzus
Helyszín: online
Ár: bruttó 10.000 Ft
Jelentkezés: agnes@kulturalisertekeles.hu
Csoportos bejelentkezés: Minimum 5 fős csoport jelentkezése esetén előre egyeztetett időpontban kerül megtartásra a csoport számára egy zártkörű webinárium. Érdeklődés és jelentkezés: agnes@kulturalisertekeles.hu

Other services

Látogatókutatás

Visitor Research

Értékelés

Assessment

Tanácsadás

Counselling