Értékelés

A világ változik, a kulturális intézményeknek és projekteknek is mindig meg kell újulniuk, alkalmazkodniuk kell az új körülményekhez. Értékelések készítése abban tud segítséget nyújtani, hogy közelebb jussunk a céljainkhoz.

Mikor értékeljünk?

Többféle értékelési típus létezik, mindig az adott körülményeknek megfelelően tudjuk kiválasztani a legalkalmasabbat. A projekt lebonyolítása alatt, után, de akár már előtte is lehetséges értékelés készítése. Ha szeretnénk egy éppen futó projektünkön változtatni, ha most nincs változtatásra lehetőség, de a következőt már jobban szeretnénk csinálni vagy ha már a tervezési szakaszban szeretnénk megismerni a látogatók véleményét, minden esetben tudunk értékelni.

Mire használhatunk egy értékelést?

– Tanulás
– Minőség javítása
– Legitimitás
– Döntés előkészítése

A szolgáltatás ára: feladattól függően előzetes egyeztetés alapján

Mit tartalmaz az ár?

– 60 perces előzetes online vagy személyes konzultáció, amely során megbeszéljük, hogy mi a kiinduló kérdése az értékelésnek, milyen információk állnak rendelkezésre
– Értékelési terv készítése
– Adatgyűjtés
– Adatfeldolgozás, adatelemzés
– Magyar nyelvű írásos beszámoló
– Igény szerint – 60 perces prezentáció a munkatársak számára az értékelés eredményeiről

Kinek ajánlott az Értékelés szolgáltatás?

Akkor érdemes értékelésbe kezdeni, ha van egy kiinduló kérdés, amelyre választ szeretnének kapni azért, hogy a projektünk vagy intézményünk színvonalát növelni tudjuk.

Amennyiben az Értékelés szolgáltatás az Ön számára érdekes lehet, kérem keressen az agnes@kulturalisertekeles.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.