Kérdőíves 1×1 – webinárium

Kérdőívet írni mindenki tud! Csak az nem mindegy, hogy milyet. Egyszerű dolognak tűnik kérdéseket és válaszokat egymás után írni és aztán megnézni a kapott eredményeket. Azért a kérdőívszerkesztés ennél sokkal több mindenről szól. Ahhoz, hogy értelme is legyen a kérdőívünknek érdemes ismerni bizonyos alapelveket, hogy ne egyszerűen csak kérdések sorát állítsuk össze.

A 90 perces webináriumon megnézzük, hogy hogyan alkossuk meg az értékelésünk kiinduló kérdését és hogyan kapjuk meg az ehhez szükséges adatokat egy kérdőív segítségével. Megbeszéljük a különböző adatfelvételi módszerek előnyeit és hátrányait és gyakorlati példák segítségével megtanulunk azonosítani kérdőívekben előforduló jellegzetes hibákat is.

Ki tartja a webináriumot?
Mácsai Ágnes vagyok, közgazdász és kulturális menedzser végzettséggel rendelkezem. Értékelések és látogatókutatások készítésével foglalkozom, amely munkáknál én is gyakran szerkesztek kérdőíveket. Sok éve gyűjtöm a kulturális területtel kapcsolatos kérdőíveket, ez a gyűjtés volt az, ami a webinárium megtartásához a kiinduló ötletet adta.

Kinek ajánlott a részvétel?
Az újaknak, akik még csak most ismerkednek a kérdőívkészítés rejtelmeivel és azoknak, akik már rendelkeznek némi gyakorlattal, de bizonytalanok bizonyos alapkérdésekben.

Időpont: 2022. szeptember 6. 14:00-15:30

Jelentkezés: Kérdőíves 1×1 – Regisztráció

Helyszín: online

Ár: Bruttó 10.000 Ft

Csoportos bejelentkezés: Minimum 5 fős csoportok jelentkezése esetén előre egyeztetett időpontban kerül megtartásra a webinárium. Érdeklődés és jelentkezés: agnes@kulturalisertekeles.hu