Látogatóelemzés

Látogatóinkról sok adat áll rendelkezésünkre akkor is, ha még nem végeztünk látogatókutatást. Ezek a meglévő adatok származhatnak országos felmérésekből, statisztikákból vagy az intézményen belülről. Ahhoz, hogy olyan legyen a kínálatunk, amire a látogatók eljönnek, szükséges, hogy ismerjük is a hozzánk betérőket. Ennek a megismerésnek az első lépése a Látogatóelemzés.

A Látogatóelemzés során összegyűjtöm az intézmény számára releváns adatokat, megmutatom a kontextust, hogy az országos adatok mit mutatnak az adott területen. Ezek mellett egy 20 kérdésből álló kérdéssor segítségével megbeszéljük, hogy mit tud vagy mit gondol az intézmény a látogatói szokásokról, viselkedésekről, visszajelzésekről.

A beszélgetések és elemzések által előtérbe kerülnek a látogatói szokások, elvárások, vélemények. Ezek összegzése segítséget jelenthet a projekttervezések során vagy alapját adhatja egy látogatókutatás elkezdésének.

A szolgáltatás ára: 80.000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

– 45 perces előzetes online konzultáció, amely során megbeszéljük, hogy mi a célja az elemzésnek és, hogy milyen információk állnak rendelkezésre
– 3 órás online vagy személyes konzultáció, amely során egy 20 kérdésből álló kérdéssor segítségével összegezzük az eddigi ismereteket a látogatókról
– 8-10 oldalas beszámoló magyar nyelven

Kinek ajánlott a Látogatóelemzés?

Azoknak az intézményeknek lehet ez jó első lépés, akik a már meglévő adataik alapján (új adatok felvétele nélkül) szeretnék jobban megismerni és megérteni a látogatóikat.

Ha az elemzés elkészülte után úgy gondolják, hogy szívesen elkezdenének egy látogatókutatást, akkor ebben is segítségükre tudok majd lenni.

Amennyiben a Látogatóelemzés szolgáltatás az Ön számára érdekes lehet, kérem keressen az agnes@kulturalisertekeles.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.