Múzeumok Éjszakája 2022

Látogatói visszajelzések gyűjtése a legnagyobb országos múzeumi eseményről

A Múzeumok Éjszakája a legnagyobb magyar országos múzeumi programsorozat. Ezen a napon több ezer ember megy múzeumba attól függetlenül, hogy az év további napjain látogatja-e ezeket az intézményeket.

Felmerülhet a kérdés, hogy lehet-e látogatói adatokat gyűjteni egy ilyen nagy rendezvényen? A válasz egyértelműen az, hogy igen, lehet. Csak nem mindegy, hogy mit, hogyan és mikor kérdezünk. Először az idei évben kifejezetten erre a programsorozatra dolgoztam ki ajánlataimat, hogy a szervezők minél több a jövőben használható információhoz juthassanak ezen az estén. A kapott adatokat aztán a látogatókör építéséhez vagy bővítéséhez a rendezvény után lehet majd használni.

Egyéni tanácsadásra lenne szükségük? Vagy több intézménnyel közösen mérnének, hogy az adatok összehasonlíthatóak legyenek, a költségek pedig kedvezőbbek? Mindkettőre lesz idén lehetőség a Kulturális értékeléssel.

TÖBB INTÉZMÉNNYEL KÖZÖS FELMÉRÉSBEN VALÓ RÉSZVÉTEL

Az ajánlat olyan intézményeknek, szervezeteknek szól, akik a Múzeumok Éjszakája 2022 programsorozatban szervezőként vesznek részt. A felmérés lényege, hogy minden intézmény (Megrendelő) ugyanazokat a kérdéseket teszi fel a látogatóinak egy előre elkészített A5 formátumú nyomtatott kérdőív segítségével. A Megrendelő ezzel lehetőséget kap, hogy visszajelzést gyűjtsön az ország legnagyobb múzeumi eseményén részt vevő látogatóktól és egy elemzést is kap a beérkezett válaszok alapján.

Ár: bruttó 50.000 Ft/intézmény

Jelentkezési határidő: 2022.05.25.

Az ajánlat minimum 10 intézmény részvételével érvényes.

További részletek és feltételek itt olvashatóak:

A szolgáltatás a következő oldalon rendelhető meg: Kulturális értékelés – Múzeumok Éjszakája 2022 felmérés – MEGRENDELÉS

——————————————————————————————————————————————————————————

TANÁCSADÁS

Az intézményre szabott egyedi tanácsadás során olyan mérési módszereket és eszközöket dolgozunk ki, amelyeket a Múzeumok Éjszakája rendezvényen a Megrendelő hatékonyan tud használni látogatói adatok gyűjtésére és értékelésére. A beszélgetések során konkrét témákat és kérdéseket gyűjtünk össze és igény esetén a látogatók visszatérését mérő ajánlatok, eszközök kidolgozására is sor kerül.

Ár: bruttó 10.000 Ft/óra

A tanácsadás emailben rendelhető meg a lenti címen.

Amennyiben az ajánlatokkal kapcsolatosan kérdése lenne, szívesen válaszolok.
Elérhetőség: Mácsai Ágnes – agnes@kulturalisertekeles.hu

MÉRJÜNK EGYÜTT A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN!