Projekttervezés

– Mindig van egy vagy több ötlete, de a megvalósításhoz nem jut el?
– Elkezdi az ötlet megvalósítását, de azt érzi, hogy nem halad egyről a kettőre?
– Mi kell ahhoz, hogy egy ötlet meg is valósuljon és még látogatókat is vonzzon?
– Hallott már a tervezés fontosságáról, de nem tudja, hogy hogyan is kezdjen bele?

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására dolgoztam ki Kulturális Projekttervezés szolgáltatásomat, amelynek során megnézzük, hogy az ötletből, hogyan lehetne egy eseményt, programot, terméket létrehozni.

A beszélgetésen megnézzük, hogy milyen részekből áll egy projektterv és hogy ennek segítéségével hogyan lesz követhető, hogy a projekt megvalósításában éppen hol tartanak. A tervezés során olyan fontos kérdéseket érintünk, mint célok, hatások, célcsoportok, partnerek, erőforrások.

A Kulturális Projekttervezés során a projekttervet készítjük el, amelyet a megrendelő sorvezetőként használhat a megvalósítás során.

A szolgáltatás ára: 40 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

– 45 perces előzetes online konzultáció, amely során megbeszéljük, hogy mi az ötlet, milyen információk állnak rendelkezésre a tervezéshez
– 2×90 perces online konzultáció, amely során átbeszéljük a fenti kérdéseket és kialakítjuk a tervet
– Beszámoló – 4 oldalas projektterv magyar nyelven

Kinek ajánlott a Kulturális Projekttervezés?

Ez a szolgáltatás a kultúra bármely területét érintő projekt során ajánlott intézmény és projekt mérettől függetlenül.

Ha a terv elkészülte után úgy gondolja, hogy a megvalósításban is szívesen dolgozna velem együtt, akkor ebben is segítségére tudok majd lenni projektmenedzserként.

Amennyiben a Kulturális Projekttervezés szolgáltatás az Ön számára érdekes lehet, kérem keressen az agnes@kulturalisertekeles.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.