Projektmenedzsment

Sokaknak van remek kulturális projekt ötletük, de ennél sokkal kevesebb a meg is valósult, sikeres kulturális események, szolgáltatások, termékek száma.

Sokszor jönnek a jó ötletek, amelyekből akár a látogatók számára is vonzó projektünk lehetne, ezek megvalósításához viszont menedzselés szükséges.

Mit csinál egy kulturális projektmenedzser?

Ahhoz, hogy valami működjön szükséges a tervezés, a célok egyértelműsítése és hogy valaki a projekt gazdája legyen. Kell valaki, aki összetartja, átlátja a projekt minden részletét, hogy az hatékonyan és a céloknak megfelelően tudjon majd megvalósulni.

Egy projekt során párhuzamosan több feladatot kell tervezni, ellátni, meg kell keresni a megfelelő projektpartnereket, velük kapcsolatot kell tartani és koordinálni a projekt minden elemét.

Projektmenedzserként ezeknek a felmerülő feladatoknak az ellátásával tudom segíteni az Önök projektjének a megvalósulását.

A szolgáltatás ára: feladattól függően előzetes egyeztetés alapján

Mit tartalmaz az ár?

– 45 perces előzetes online konzultáció, amely során megbeszéljük, hogy mi a projekt, milyen feladatokat kellene menedzselni
– Projektmenedzseri feladatok ellátása az adott feladat során a tervezéstől a megvalósításig
– Kapcsolattartási, tervezési, szervezési feladatok teljes körű ellátása
– A projekthez tartozó beszámolók elkészítése

Kinek ajánlott a Kulturális Projektmenedzsment?

Ez a szolgáltatás a kultúra bármely területét érintő projekt során ajánlott intézmény és projekt mérettől függetlenül.

Amennyiben a Kulturális Projektmenedzsment szolgáltatás az Ön számára érdekes lehet, kérem keressen az agnes@kulturalisertekeles.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.